2017/07/06

kuukauden suosikit - kesäkuu


Kuukauden sarja: Olen katsonut kaikki mahdolliset löytämäni jaksot ohjelmasta Remppa vai muutto! Sarjaa on kiva katsella esimerkiksi kokkaillessa.

Myös F is for Family sai uudet jaksot Netflixiin ja oi että miten tykkään. Suosittelen katsomaan!


Kuukauden ruoka: Tein niin hyvää ratatouillea, että se todella pääsi tähän kuukauden ruoka mainintaan. Hyvää ja helppoa kasvisruokaa, voiko mikään kuulostaa paremmalta?

Ruokahan tämä ei varsinaisesti ole, mutta vegaaninen herkuttelu vinkki! Ehdoton lemppari suklaani on iChocon White Nougat Crisp, namnam.





Kuukauden tapahtuma: Oikeastaan kaikki reissut, joissa olen kuukauden aikana käynnyt. On tullut pyörittyä eri puolillä pääkaupunkiseutua, Fiskarsissa, Lohjalla, Lahdessakin kävin ihan pariin otteeseen ja vaikka mitä muuta.


Kuukauden saavutus: Ehdottomasti se, kun sain kouluni kahteen vuoteen. Olen itsestäni niin ylpeä, sillä toisen puoliskon opinnoistani suoritin neljän ja puolen kuukauden sisällä! Siksi myös täällä blogin puolella lievästi kärsittiinkin postaus katoa ja kommentteihin vastaaminen kesti joskus jopa 2 viikkoa.





Kuukauden biisi/levy: Ehdottomasti Gasellien Veli-nimeä kantava levy. Heidän alkaneen kiertueen keikallakin jo kävin, mutta toiseenkin haluan vielä mennä. Biisi suosikkejani kyseiseltä levyltä ovat Muistanks Mä Väärin, Pese Mut Pois, Taivaan Tosi ja Liimaa. Levyllä ei tosin ole yhtään mielestäni huonoakaam kappaletta, joten vaikeaa siis valita ne parhaimmat.

Artistilta Ulpu olen puolestaan löytänyt biisin Ajelehtii, joka nappaa todella hyvin. Tykkään biisin sanoista erittäin paljon. Tämä on vasta hänen kolmas kappaleensa ja kahdesta aikaisemmastakin tykkään kovasti, mutta tämä etenkin oli se joka niistä nappasi.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti