2017/09/17

kuukauden kosmetiikat - elokuu


Elokuussa oli hieman laiskaa meikkailua ja varmasti yli puolet kuukaudesta olin meikkaamatta. Silloin kuitenkin kun meikkasin seuraavat tuotteet olivat kovassa käytössä. Suosikeissa on mukana myös yksi merkki, jonka tuotteita ei blogissani ostoksien esittelyjen lisäksi ennen olekkaan nähty.

Minulla nykyään tuppaa venähtämään paljonkin nämä kuukausien suosikit aivan kuukauden ekoista päivistä tänne puoleen väliin asti. Pyrin kuitenkin joka kuu edellisen kuukauden suosikki postaukset julkaisemaan.



1. Luomiväri, Kiko // 45
2. Kynsilakanpoistolaput, Essence
3. Highlighter, Essence - Blossom Dreams // Prism Of Light 01
4. Kulmageeli, Essence - Make Me Brow // Browny Brows 02
5. Häivytyssivellin, Real Techniques - Bold Metals // 203


Nämä kirkkaan pinkin värisessä purkissa olevat meloni-karkeilta tuoksuvat kynsilakanpoistolaput eivät ole ensi kertaa suosikeissanni näytillä. En vain voi kehua tarpeeksi näiden käytännöllisyyttä, toimivuutta, hintaa tai varsinkaan kynsilakanpoistoaineelle täysin epäuskottavaa tuoksua. Aivan täydellinen tuote jokaiselle kynsilakkaa käyttävälle!




Silmämeikissä olen tykännyt nyt häivytellä pienemmän alueet Real Techniquesin Bold Metals -sarjan häivytyssiveltimellä. Sen avulla on helppo tehdä tarkkaa työtä. Myös siveltimen ulkonäkö on todella kaunis.

Suosikkiluomivärini oli Kikon persikkainen shimmerinen sävy. Kyseessä on jollain ihmeellä minun ensimmäinen shimmerinen vaalea persikka. Sävyä on ollut niin helppoa laittaa liikkuvalle luomelle jopa arkimeikissä, sillä sen sävy sopii monien eri varjostusvärien kanssa ja se on väriltään tarpeeksi neutraali jopa töihin.




Myös toinen aikaisemmin suosikkilistauksessa ollut tuote oli Essencen sateenkaari-highlighter. Tuote on vaan ehkä parhain edullinen highligher, jonka olen nähnyt. Tykkään siitä, kuinka värit eivät aina sekottaudu ja välillä jossain kohtaa on sinisen hohtoista ja välillä jotain lämpimämpää.

Kulmageeli oli uusi tuttavuus, kun aikaisempi Lumenen suosikkini oli loppumassa päin ja tilalle piti hankkia lisää. Geeliin on lisätty pienen pieniä pätkiä, jotka tekevät geeliä lisätessä entistä tuuheamman näköiset kulmat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti