2017/09/28

C O C O P A N D A


Olen pitkään haluut kokeilla Cocopandalta tilaamista ja nyt tilailinkin ihan kahteen otteeseen! Onneksi tuotteista jokainen oli edes jonkinlaisessa alennuksessa, ettei rahaa mennyt ihan pilvin pimein.

The Balm on lievästi sanottuna uusin villitykseni mm. niiden eläimillä testaamattomuuden vuoksi. Olen aina halunut kokeilla heidän meikkejään, mutta maailma alkoi loistamaan kun älysin heidän tuotteitaan löytyvän tosiaan Cocopandalta. Merkin klassikko tuotteet päätyivätkin kiireen vilkkaan ostoskoriin ja siitä matkalle luokseni.

Ensimmäisessä tilauksessa postituksessa kesto oli 2 päivää. Tilaus lähti liikkeelle aamusta noin kello 9. Jälkimmäinen tilaus otti postilta 3 päivää, mutta paketti oli vähintään tuplat edellistä isompi, sillä jälkimmäisessä matkusti mm. tilaamani siveltimet. Postitukseen olen siis tyytyväinen, vaikkei millään olisikaan malttanut odottaa tuotteiden saapumista.





Ensimmäinen esiteltävä tuote on The Balmin huulipuna, jossa on upea syvä punainen väri. Huulille laitettaessa punasta löytyy viilentävä vaikutus, joka on kiva lisä! Kesto ja pigmenttisyys ovat juuri sitä mitä tuotteelta toivoinkin.





No pakkohan oli tietysti tilata myös se kulttimaineen saavuttanut Mary-Lou Manizer, joka on upea shampanjan värinen highlighter. Tuotteen koostumus ja pigmenttisyys on mielestäni täydellinen highlighterille, joten siitä tulee varmasti luottokaveri hohdon puutteessa.





No Bahama Mamahan se täällä! Varmasti tunnetuin The Balmin tuote. Jokaiseen ihon sävyyn, jokaisena vuoden aikana. Upea, mattainen ja erittäin runsas pigmenttinen varjoväri jokaisen meikkipussiin!





Hot Mama on oli pieni musta hevonen ostoksia valitessa, sillä ensin minun ei kyseistä tuotetta pitänyt hankkia sen sekavien kommenttien vuoksi. Päätin kuitenkin kokeilla ja nappiin meni! Luonnossa erittäin kaunis puna, jota voi käyttää myös luomivärinä. Värin seassa on myös kaunis ripaus kullan loistoa, ihana!





Sanotaanko näin suoraan, että ostin kun halvalla sai! Äärimmäisen kaunis paketti ja kehuttu joka päivän poskipuna, joten testi-intonihan se herätti. Balm Beach on kiva vaihtelu Hot Maman rinnalle, tykkään kovasti sen sävystä.




Vihdoin ensimmäinen tuote, joka ei ole The Balmilta. MakeUp Revolutionin Ultra Blush Palette sävyssä Golden Sugar. Testiinhän se meni kun kovasti oltiin suositeltu ja hinta ei ollut häävi. Joka ikinen sävyistä on mielestäni onnistunut valinta palettiin. Pigmenttisyys on mielestäni myös erittäin korkea, joten hyvä ja edullinen paletti kaikille.




Testiin ostin myös EOSn käsirasvan, sillä olen pitkään halunut kokeilla heiltä muiltakin tuotteita kuin vain huulivoiteita. Paketti on ihanan värinen ja sopivan kokoinen laukkuun. Tuoksu oli mielestäni miellyttävä.





Aikaisemmin olenkin täällä blogin puolella esitellyt Bold Metals -sarjan silmämeikkisiveltimiä, mutta nyt sainkin pohjameikkiin ihania ja kauniita uutukaisia.

Vasemmalta oikealle kavennettu poskipunasivellin (300), kaareva puuteriharja (100) ja litteä korostussivellin (301). Etenkin jälkimmäistä olen halunut kokeilla erittäin paljon, mutta nyt sen sain ekaa kertaa vasta käsiini. Kaikkien siveltimien harjas on erittäin pehmeää, joten meikkaus on itsessään ihanan tuntuista!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti