2017/09/04

kuukauden suosikit - elokuu


Kuukauden sarja: Kuukauden sarjana toimi Dexter, jota aloin jälleen katsomaan pitkän tauon jälkeen. Toinen äärimmäisen mielenkintoinen sarja oli Ylen esittämä ja sattumalta myös Netflixistä löytyvä The Bletchey Circle -niminen murhamysteeri sarja, jonka etsivinä toimii neljä naiskaverusta.


Kuukauden tapahtuma: Wienissä ekstemporena jäimme yllättäen ratikasta aikaisemmin kuin mitä piti, sillä huomasimme senaatin (muistaakseni se oli senaatti) edessä olevan juuri alkamassa ulkoilma elokuva, joka olikin viime uudenvuoden juhlakonsertti Wienissä. Upea musiikki illan pimetessä ja ruokafestivaalien ollessa vieressä täydessä tohinassa oli kyllä upea kokemus ja hauska hetken päähän pisto!

Kävin myös Asuntomessuilla, joista yksi talo veikin täysin minun sydämeni!








Kuukauden biisi/levy: Deeper (Bitch Leave a Comment) - View ft. Ronya on soinnut paljon pitkin kesää, mutta nyt olisi ehkäpä aika kehua kyseistä kappaletta!


Kuukauden saavutus: Lähdin serkkuni kanssa kahdestaan kiertelemään Itävaltaa ja Slovakiaa. Kyseessä oli siis ensimmäinen ulkomaan matkani ilman vanhempia ja ensimmäinen kerta näissä kahdessa maassa meille molemmille.


Kuukauden ruoka: Tämä suositus ja ruoka ylipäätänsä poikkeaa suuresti minusta, sillä minulle tärkeinpiä asioita ruuassa on se, että se on itsetehtyä ja mahdollisimman paljon luomua. No kuitenkin töiden tuomien kiireiden vuoksi eväänä on kohtalaisen usein toiminut Jokaiselle-merkin Tikka Masala, joka on vegaaninen ja ns. "lihankorvike" on tofua. Maku on kuitenkin erittäin hyvä ja minulle annos on sopivan kokoinen.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti