2017/08/31

shoppailut ennen lomaa


Tämä postaus jäi lievästi keikkumaan ennen Wienin reissua, mutta halusin sen kuitenkin tänne blogiin julkaista joten tässä se nyt tulee. Erityisen innoissani olen uusista siveltimistä, joita kuolasin valehtelmatta loppu talvesta saakka.




Kolme värikästä samettikankaasta tehtyä donitsiponnaria tarttui mukaani GinaTricotista. Kaikki kolme koostivat yhdessä paketin, jolle hinnaksi jäi muistaakseni noin 2,50 €.




Toiset alelöydöt GinaTricotista olivat Lisa-sarjan farkut, jotka pituudeltaan menevät jopa minun kaltaiselleni pitkäkoivelle. Hintaa farkuille jäi 19,95€, joten tutuille ja turvallisille luotto farkuille hinta oli suorastaan naurettava.




Vilasta matkaan tarttui ihanat tumman harmaat suuret helmikorvikset. Minulla oli entuudestaan samanlaiset, mutta viininpunaisena ja nämä sattuvat olemaan yhdet käytetyimmistä korviksista. Toinen, uusi väri oli siis todella kiva! Hintaa oli muistaakseni naurettavat noin 1,20 €.





Ja viimeisenpänä muttei ollekaan vähäisimpänä esittelen RealTechniquesin Bold Metals -sarjan silmämeikkisiveltimet, jotka löytyvät ihanassa hopeassa varren värissä. Kaikki siveltimet tulivat käyttöön samantien, sillä juurikin paketista löytyvien kokoisia siveltimiä tietystä mallista olen pitkään jo kaipaillut.






6 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, varsinkin noi siveltimet!

    VastaaPoista
  2. Mulla on joitain RealTechniquesin siveltimiä ollut ja ne on kyllä olleet tosi hyviä. Bold metals sarja on vielä niin nättikin!

    Sara V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidän siveltimet ovat ehdottomasti suosikkejani! Ja onhan nuo kauniitakin :)

      Poista
  3. Ihanan värinen tuo punertava ponnari :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä ja etenkin kun yhdistää saman värisiin korvakoruihin! :)

      Poista