2017/08/03

valaskala


Minua nauratti, kun mietin tälle postaukselle otsikkoa ja muistin kuinka pienenä intin muumeissa olleen valaskaloja, vaikka todellisuudessa kyseisillä olioilla oli aivan muut nimet ja jutut. Valaskala jäi siis mieleeni elämään ja uskoin vuosia valaiden olevan kaloja, vaikkei biologisesti näin ole.

Tässä postauksessa on kuitenkin kesän alulta muksujen vaateostoksia KappAhlista. Olin unohtanut julkaista koko postauksen, sillä alkukesällä postaustahtini oli kovin hitaanpuoleista.




Keväällä ihastelin niin paljon näitä valas-aiheisia bodeja, joten maltoin ne viimeinkin ostaa. Tummempi on koossa 56 kuin vaaleampi on lievästi isompi koossa 80. Minusta kokoero on kiva, sillä sitten ei pitele samoja printtejä putkeen eri koissa. Sama printti tuo kuitenkin varmasti kivoja muistoja ihan alkuajasta!





Myös nämä kalasukat olivat aivan ihanat jo KappAhlille saapuessaan, mutta hankin ne vasta samalla reissulla kuin valasbodytkin. 74 koko minulla on hyvin meriaiheinen, joten hyvä saada aihetta myös muihin kokoihin, ettei tyyli muutu totaallisesti!




1 kommentti:

  1. Onpas söpöjä vaatteita!

    http://saraoonav.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista