2017/08/06

kuukauden kosmetiikat - heinäkuu


Heinäkuu tuli ja meni, kosmetiikka alkoi muuttua vahingossa entistä enemmän vegaaniseksi ja harvoin edes ripsiväriä meikkinäni oli. Tässä siis tuttuun tapaan kuukauden viisi kosmetiikka suosikkiani!



1. Huultenkuorinta-aine, Essence 
2. Primeri, Essence // Little Beauty Angels - I'm Your Brightening Angel 03
3. Kuivashampoo, Batiste - Floral
4. Kasvonaamio, 7th Heaven - Very Berry Mud Masque
5. Aluslakka, Essence - Quick Dry


Essence oli jälleen kova merkki kuukauden tuotteissa. Heiltä huultenkuorinta-aine oli kovassa käytössä ja sen todella kätevän puikkopaketoinnin vuoksi se on erittäin helppo ottaa vaikka matkalle mukaan. Sillä voi kuoria huulet vaikka autossa ennen huulilakan laittoa ilman, että tuotetta olisi joka suunnassa.

Little Beauty Angels -kokoelman primeri on näin kesällä ollut todella kiva pohjalle, jos paksua pohjameikkiä ei halua tehdä. Tätä, hieman peiteainetta ja puuteripäälle niin sopiva pohja arkeen kesälläkin. Myös aluslakalla sai nopeasti ja helposti hieman juhlintaa kestävät kynnet viime hetkellä ennen kesäjuhlien alkua!





Nämä 7th Heavenin kasvonaamiot olivat jo alakoulun lopulla suosikkejani, mutta aloin sen jälkeen ostamaan purkeissa olevia naamioita, jotka kestävät kauan. Kesän alulla minulle tuli halu ostaa pitkästä aikaa merkin naamioita ja huomasin ilokseni, että naamiot ovat eläimillätestaamattomia. Ystävänikin hämmentyivät, mutta nyt entistä enemmän alan kyllä merkin naamioita käyttämään.

Batisten kuivashampoot ovat olleet todellisia suosikkejani jo vuosia, mutta tämän Floral-tuotteen tuoksu on niin ihana, että pakko se oli erikseen täällä kuukauden suosikeissa mainita!




6 kommenttia:

  1. Vitsi toi Essencen huultenkuorinta-aine kuulostaa hyvältä!! Pakko ostaa testiin, kiitos vinkistä! :-)

    https://holyfacepalm.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tuo huultenkuorinta vaikuttaa tosi kätevältä! :) Ja oon ihan samaa mieltä, toi Batiste on ihanan tuoksuista!

    http://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se juuri onkin :) Ja Batisten kuivashamppoot peittoaa muut merkit jo pelkällä tuoksullaan!

      Poista
  3. Batisten kuivashampoot on kyllä tosi hyviä, itsellänikin on joskus ollut :) Tuosta Essencen huulikuorinnasta en ookkaan ennen kuullut, voisinkin hakea testiin kun tuskin on hinnalla pilattu. Tää sun blogi on muuten tosi ihana<3

    www.ellileppiniemi.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo huultenkuorintapuikko taisi maksaa noin kaksi euroa, kun Lahden Kärkkäiseltä sellaisen hankin!

      Muutenkin kiitos ihanasta kommentistasi <3

      Poista