2017/10/02

kysymykset kuin kaverikirjasta


Postauksen idean sain Holyfacepalm-blogista, kun Emma kertoi omat vastauksensa postauksessaan.


Aamupala, lounas vai päivällinen?
Itselleni aamupala on tärkein. Aamulla täytyy saada vihreää teetä ja esimerkiksi leipää ja hedelmiä. Myös esimerkiksi juuri puristettu appelsiini- ja tyrnimehu ovat aamun aloittajat.'


Juotko muroissa käytetyn maidon?
En aikaisemmin ole muroista niin kauheasta tykännyt, mutta kokeiltuani kauramaidon kanssa, niistä tuli ihan kivoja. Kauramaidon tilkat siis juon, pikkusena maito vain oksetti joten en todellakaan sitä lopuksi juonut.


CD, radio vai puhelin autossa?
No ehdottomasti puhelimesta lähetetty Spotifyn lista, jossa on sen hetken lempparikappaleet.




Ikkuna- vai käytäväpaikka?
Ikkunapaikka, jos vieressä istuu joku tuttu, muuten käytävä.


Ensin shampoo ja sitten suhkugeeli vai toisinpäin?
Ensin shampoo, sitten sauna ja sitten suihkugeeli. Ja saunon siis aikalailla joka päivä.


Oletko stressaava vai rento?
Tilanteesta riippuen. Mikäli on oikeasti tärkeä päivä niin stressiä kertyy. En kuitenkaan jokaisesta hiuksen haituvasta ahdistella, vaikka niitäkin päiviä on.


Oletko kärsivällinen vai kärsimätön?
Pääasiassa olen kärsivällinen, mutta usein en silti malta odottaa asioiden tapahtumista ja puhun siitä hyvin monelle, mikäli jotakin innolla odotan.


Aikataulutatko menosi vai oletko enemmän go with the flow?
Olen minuuttiaikataulujen kuningatar. Lievästi sanottuna. Stressittömyyteni johtuu nimenomaan siitä, että tiedän pystyväni sekä ehtiväni asioiden kanssa. Stressi syntyy usein tilanteen tuomasta paineesta eikä esimerkiksi tappelusta aikaa vastaan. Minussa on kuitenkin sekin puoli, jossa saatan tehdä yllättäviä ja viikkojakin kestäviä juttuja tai reissuja ihan hetken päähän pistosta.


Mitä haluat/haluaisit tehdä isona?
Haluan lapsia ja ehkäpä joskus lemmikin. Haluan kodin, pihan, auton ja tehdä töitä josta nautin. Haluaisin ehkäpä joskus toimia yrittäjänä täysipäiväisesti tai sitten päätyön ohella. Haluaisin kokeilla asua ulkomailla, en reissata niissä päivän pari. Tärkeimpänä haluan olla kuitenkin onnellinen. Nämä ovat olleet unelmiani vuodesta ehkäpä joka kymmeneen vuoteen, mutta ainahan ne voivat muuttua. Elämää ei voi ennustaa enkä sitä haluakaan.



Takki - Rukka // Paita - Tom Tailor


Lempivaatteesi?
Erittäin vaikea kysymys. Tykkään vaatteistani yhtä paljon ja siksi haluan niitä säilyttääkin. Vaatteet, joilla on suurempi merkitys ovat kuitenkin tietyllä tavalla enemmän suosikkejani. Päällimmäisenä mieleeni tulee molemmat Ted Bakerin mekkoni.


Mitä soitinta haluaisit soittaa?
Piano.


Lontoo vai Los Angeles?
Los Angeles. Kyseinen mesta on vain paljon mielenkiintoisempi.


Lempijuhlapyhä?
En ole pyhäihmisiä sitten lainkaan, mutta vappu ja itsenöisyyspäivät ovat sellaisia, jolloin yleisesti ihmisillä on hyvä fiilis!


Saatko kielen rullalle tai saatko kielen nenään?
Minulle on "siunaantunut" hassu kieli. Saan sen rullalle ja usein kun mietin jotain vaikeaa teen kielellä sellaista "aaltoilevaa" liikettä. Saan kielen myös nenään ja saan sen myös jopa kyynerpäähän, jossa ei muuten moni onnistu. Kokeile? Haha.


Nukutko ovi kiinni vai auki?
Aina kiinni. Pimeässä tai hämärässä kaikkialla pitää aina olla ovet kiinni. Minulla on pienehkö pimeän pelko, joten mitä pienemmäksi rajattu "tarkkailu alue" sitä parempi.


Oletko koskaan varastanut?
En ole.


Tatuoinit vai lävitykset?
Pidän molemmista, mutta usein lävistyksissä jokin on hieman ehkä kauempana omasta tyylistäni.




Konsertit vai teema-/huvipuistot?
Tykkään konserteista sekä huvipuistoista, mutta vastaan tähän konsertin. Niissä on paljo enemmän erillaisuutta.


Musiikki vai kirjat?
Musiikkia tulee kuunneltua lähes päivittäin, mutta kirjoista saa upean fiiliksen, vaikka niitä nykyään harmiksi harvoin luen. Sanon siis kirjat.


Animaatiot vai näytellyt elokuvat?
Molemmat ovat kivoja, mutta vastaan näytellyt.


Mikä oli ensimmäinen keikkasi/konserttisi?
Ensimmäinen jonka muistan näin äkkiseltään oli PMMP ja Lordin keikat jossain. Muistan sen, että kaikki istuivat jossain vilteillä ja sain äidiltä voileivän ruuaksi :D


Puhutko vieraita kieliä?
Englantia. Ruotsia en sitten sanaakaan. Osaan jopa venäjää enemmän!


Makea vai suolainen?
Makea!


Osaatko viheltää?
Kyllä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti