2017/10/12

kosmetiikka käyttöön -projekti // lähtötilanne


Kosmetiikka käyttöön -projekti sai alkunsa, kun törmäsin YouTuben puolella Unelmoin-kanavan videoon nimeltä "Addiktio meikkeihin ja niiden ostoon | Projekti meikit käyttöön intro". Kyseinen video sai itselleni niin hyvän fiiliksen, että aloin heti keräämään eräälle pöydälle tuotteita, jotka haluaisin käyttää loppuun tieltä pois. No niitähän sitten kertyikin yhteensä 111. Ihan hullu lukumäärä. Tavoitteeni näiden käytössä on seuraavanlaiset:

- Vuoden loppuun mennessä suuri osa tuotteista käytetty pois, mutta jatkan projektia mikäli näin ei tapahdu
- Mikäli tuote ei minulla toimi, voin laittaa tuotteen joko eteenpäin muille tai roska-astiaan riippuen tilanteesta
- Pääasiassa jaan tuotteet kolmeen ryhmään; loka-, marras- ja joulukuun käyttötuotteisiin





Pyrin tekemään edityksestäni erilaisia postauksia pitkin projektia. Projekti voi myös vaikuttaa kuukauden kosmetiikka postauksien tuloon, sillä todella pyrin käyttämään näitä tuotteita pois ja en niitä varmaan täytenä suosikkinani pitele.






Kamalinta tässä onkin se, etten edes etsinyt sen kummemmin tuotteita pois käytettäväksi vaan tiesin heti mitkä haluan mahdollisimman äkkiä nurkista pois. Miten voi 111 kosmetiikkatuotetta olla huomaamattomasti päätynyt katselemaan vierestä elämää ilman niihin koskemista? Monet tuotteet ovat onneksi lopussa ja osa on suosikkejani, mutta olen ostanut niitä lisää varalle, joita jostain syystä olen alkanutkin käyttämään.


Alempana on kuvia kasasta eriteltyjä tuotteita, jotka valitsin pääasiassa tälle kuulle käytettäväksi. Teipitin kaikki tuotteenni, jotta muistaisin paremmin minkä kuukauden tuote mikäkin on sekä jotta löytäisin ne paremmin. Tämän kuun käyttötuotteina on muunmuassa erilaisia huulituotteita, näyteittä, luomivärejä ja ihorasvoja.






Kuukausiin lajittelun aikana tutkin tuotteita ja päätin heittää menemään oikeasti huonot tai liian vanhat tuotteet. Esimerkiksi tuo Essien kynsilakka on ihan selvästi jo menettänyt hohtonsa, joten eihän sitä voi edes eteenpäin antaa. Se täytyy siis kierrättää. Pois meneviä tuotteita kertyi alussa 16 kappaletta, joten todellisuudessa kulutusjuhlaan osallistuu 95 tuotetta. Marraskuun aikana voisinkin esitellä tämän kuukauden tapahtumat kunnolla. Mitä esimerkiksi sain käytettyä kokonaan pois tai minkä suhteen luovutin ja laitoin suosiolla tuotteen menemään.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti