2017/10/05

kuukauden kosmetiikat - syyskuu


Kuukauden kosmetiikka suosikit täyttyivät vaikean valinnan jälkeen kahdella merkillä. Essence on varmasti kovin tuttu merkki näissä postauksissa, mutta ensi kertaa myös The Balm pääsi valloittamaan kyseistä listausta. Tässä kuussa kisa oli erittäin kova, joten kaikki mainitut tuotteet ovat oikeasti olleet lähes päivittäisessä käytössä.



1. Aurinkopuuteri, The Balm - Bahama Mama
2. Primeri, Essence - Fresh & Fit
3. Meikkivoide, Essence - Fresh & Fit // Fresh Nude 20
4. Mattainen päällyslakka, Essence - Matt Matt Matt // Matt To Meet You 37
5. Huulipuna, The Balm - Girls Lipstick // Mia Moore

Essence postaili jonkin aikaa sitten Instagramissaan paljon heidän pohja uutuuksistaan, jotka kantoivat nimeä Fresh & Fit ja päätin jo silloin haluavani kokeilla kyseisiä tuotteita. Ne vain tuntuivat sopivan minulle. Tämä on siis hieman erikoista, sillä aikaisemmin olen meikkivoiteet kyseiseltä firmalta karttanut kaukaa niiden liian tummien tai keltaisten värien vuoksi. Nyt kuitenkin ostin testiin sekä primerin että meikkivoiteen ja siitä tulikin aamuisin luottokombo töihin meikatessa.

Olen etsinyt myös kauan aikaa jostain mattaista kynsilakkaa, sillä aikaisemmin Essencen hyllystä löytyi "mattainen" lakka,, joka kantoi nimeään Gummy Touch. No kyseinen lakkahan mattaiseksi ei tehnyt, vaikka muuten olikin ihan kiva päällyslakka. Nyt heiltä kuitenkin valikoimaan posahti oikeasti toimiva ja ainakin minun sydämeni vienyt Matt Matt Matt -päällyslakka, joka tekee mitä se lupaakin tehdä.




Tämä The Balmin Bahama Mama mattainen aurinkopuuteri on ollut ihana ystävä heti minun meikkikokoelmaan tultuaan. En yhtään epäile kyseisen tuotteen suurta kumartaja ryhmää, sillä tunnustan nyt itsekin siihen kuuluvani. Täydellinen varjostukseen!

Mia Moore sävyssä oleva ihana The Balm Girls Lipstick oli mahtava hankinta. Sen väri ja koostumus on kuin pala taivasta ja siinä on ihana viilentävä vaikutus. Suuret suositukset, mikäli ihanaa, oikeasti punaista huulipunaa etsiskelee.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti