2017/10/22

syksyn sarja suositukset


1. Criminal Minds

Oi oi oi! Kuinka olenkaan kaivannut elämääni Reidiä ja Morgania. Sarjaa aloin katsomaan noin kuukausi sitten ja kiireellisen elämäni ohella olenkin saanut katsottua kyseistä sarjaa peräti neljä tuotantokautta. Kyseinen sarja löytyy Viaplaysta ainakin vielä toistaiseksi.




2. My Name Is Earl

Tämä ohjelma pyöri telkkarissa ollessani lapsi ja tykkäsin sen mainoksesta, mutta yllätyksekseni se olikin myös Viaplayssa katsottavissa. Hyvää viihdettä ja mielenkiintoinen ajattelumaailma ohjelmassa.


3. Supernatural

Sam ja Dean, veljekset, jotka eivät katoa ruuduiltani varmasti vielä pitkään aikaan. Vuosia olen kyseisestä sarjasta tykänyt, mutta nyt syksyn aikana olen jälleen ahminut jaksoja jaksojen perään, kun löysin heidän seikkailunsa Viaplayn ihmeellisestä maailmasta.




4. Family Guy

Ei hitsit kuinka paljon voikaan nauraa jopa yksin 20 minuutin aikana. Niin hauska ja helppo katsoa, vaikka töissä tauolla jaksojen pituuden vuoksi. Sarja löytyy niin Viaplaysta kuin Netflixistä.


5. Arman ja Suomen rikosmysteerit

Listan ainoa suomalainen sarja, vaikka niitäkin on tullut katsottua viime aikoina. Tämä on kuitenkin erittäin mielenkiintoinen ja aiheina on muitakin kuin pelkät murjat. Sarjaa voi katsoa Ruudusta.


4 kommenttia:

  1. Criminal minds on ihan huippu!! :)

    - Kiia / https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Oon katsonyt varmaan jo 10 vuotta sarjaa eikä koskaan se vain ole liikaa :D

      Poista
  2. En ookkaan katsonut näistä mitään, joten kiitos vinkeistä! :)

    VastaaPoista