2017/10/24

I love me -messujen ostokset


Olin tosiaan tuossa viime viikon perjantai I Love Me -messuilla. Tuli siellä pyörittyä niin varsinaisten messujen puolella kuin myös Beauty Pro -messuilla. Ostin messuilla myös Urtekramilta kaksi tuotetta, mutta ne ovat mystisesti johonkin hukkuneet jo ennenkö kyseisestä tapahtumasta pääsin lähtemään. Onneksi kyseessä oli halvin ostokseni!

Päätin myös alkaa lisäämään entiseen tapaani myös joka toisen viikon tiistaisin postausta. Kaksi kertaa viikossa (to & su) tuntui liian vähäiseltä ja koen nyt saanneeni järjestettyä aikaa myös tiistain postauksille. Joskus siis kaksi, joskus kolme postausta viikossa!




Siis kyllä! Freddytpä ne hyvinkin. Mustat perus hyvät housut töihin, sillä nämä venyy ja paukkuu, joten nostelu ja 8 tunnin työpäivät menee kuin siivillä näiden kanssa. Tämä peppu kohdan leikkaus ei siis ole ostopäätökseni takana, vaan ihan mukavuuden vuoksi!




Organic Shopin erittäin mielenkiintoisia Body Desserts -tuotteita oli myynnissä, mutta ruuhkan vuoksi nappasin hyllystä sokkona jonkun testiin. Paketointi on aivan ihana ja tuoksu on pala taivasta. Kyseinen tuote on ilmeisesti joku kylpyjuttu, mutta hyytelöisen muodonsa vuoksi uskon tämän toimivan myös suihkussa vartalosaippuana.

Olen kauan halunut kokeilla myös merkin vartalonkuorintoja, mutta minulla on ollut niitä niin paljon, että minun on pitänyt käyttää ensin vanhoja pois. Nyt kuitenkin uuden projektini, kosmetiikat käyttöön (postaukseen pääset tästä) myötä annoin itselleni luvan ostaa kyseisen tuotteen.





Messuilta minun piti etsiäkin hiusmaski, sillä edellinen vetelee viimeisiään, joten tämänkin ostin testiin. Lähinnä katselin tuotteiden tuoksua, en niinkään niiden vaikutuksia, sillä ruuska oli erittäin kova hyllyillä.

Ostin samaiselta hyllyltä myös kaksi Organic Shopin shampoota.





Näitä Batisten kuivashampoita ostin yhteensä kuusi kappaletta, sillä niitä myytiin näissä kolmen purkin paketeissa hintaan 5€. Kolme sai siis halvemmalla kuin mitä normaalisti saa edes yhtä! Batiste olikin ehdoton ykkönen hankintalistallani ja odottelinkin kaksi viikkoa ennen messuja ilman kuivashampoota, jotta saisin taas täytöt edullisesti.




Ruskettava vartalorasva on ollut ainoa värin lähde iholleni, sillä aurinko ihooni ei tartu ja muita tapoja en sitten käytäkkään. Kunhan tämän kosmetiikkaprojektini jälkeen minulta loppuu kaikki ruskettava vartalorasva niin saan avata tämän täysin uuden tuttavuuden ja testailla hieman tämän vaikutuksia.

Ostin myös niinkin tylsän asian kuin käsisaippuan!





Nämä Ziajan shampoo ja hoitoaine ovat joka messuvuoteni ollut ostoskorissani. Tuoksu on aivan ihana!

Tämä Bielendan vegaaninen vartalovoi on täysin uusi tuttavuus. Tuoksuksi on merkitty avokado, mutta mielestäni se tuoksui aivan joltain makealta karkilta. Myös paketointi on ihana!





Aktiivihiili on ollut minusta erittäin kiinnostava tuote jo jonkun aikaa. Messuilla niitä myytiinkin vaikka millaista ja lopusta ostin eräästä luonnonkosmetiikkamestasta tämän. Voisin tehdä tuotteesta jonkinlaista juttua erilliseen postaukseen joskus tässä muutaman kuukauden sisällä. Kertoisin siinä mahdollisista vaikutuksista ja käytöstä hieman enemmän!


6 kommenttia:

  1. Oo sähän löysit vaikka mitä! Mulla on kokemusta tosta aktiivihiilestä ja se poistaa kyllä näppärästi tummentumat hampaista. :) Messuilta ostin kuitenkin sen tueks vielä Yotuelin hammastahnan!

    www.nooraemilia.fi

    VastaaPoista
  2. Todella kiva toi sun blogin banneri :)

    https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/



    VastaaPoista
  3. Ihania ostoksia!<3 Hei tosta ruskettavasta vartalorasvasta olisi kiva lukea lisääkin sun kokemusten kera sitten myöhemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin kirjoitella kunhan pääsen kokeilemaan koko tuotetta! :)

      Poista