2017/04/02

kuukauden suosikit - maaliskuu


Kuukauden biisi/levy: Ed Sheeranin uusin levy oli levyistä se suosikkini ja lempparikappaleeni kyseiseltä albumilta onkin Eraser, New Man ja Save Myself.

Muilta artisteilta suosikkejani on ollut mm. Raappana - Kriipii, Teflon Brothers - Arvon Leidit, Kasmir - Huonoo Seuraa, Juno ft. Keko Salata - Grace Kelly sekä Gasellit - Imus.




Kuukauden suoritus: Kävin jälleen talven jälkeen vaatekaappiani läpi ja lajittelin vaatteet säästettäviin, kierrätykseen tai kavereille jaettaviin ja paljonhan sitä vaatetta lähti! Aivan ihanaa, kun ei enää tarvitse niin paljon tilaa vaatteille. Olenkin  salaa haaveillut paljon pienemmästä ja ekologisemmasta vaatevarastosta, josta saattaa tulla myöhemmin tänne blogin puolelle. Pysykää siis kuulolla!

Kierrätin pois myös puolikiloa kynsilakkoja, sillä osa oli jopa alakoulu ajoilta jäänneitä.




Kuukauden elokuva: Katsoin #Onnenonkija elokuvan ja se oli erittäin mielenkiintoinen ja hauska. Tykkäsin!


Kuukauden tapahtuma: AMK-haut olivat aika pinnalla kuukauden aikana. Myös täysi-ikäisyyteen astumiseni oli kova juttu kuukauden kuluessa, sillä sen tuomat menot tekivät jo valmiiksi tiiviistä aikataulusta vieläkin tiiviimmän.


Kuukauden sarja: Rakkaat Sohvaperunat ovat saanneet stressin täytteisinä päivinä vielä hymyn huulille, joten ehdottomastikin se!


Kuukauden ruoka: Olen ollut maaliskuun aikana varsin kova nyhtökauran kuluttaja, sillä se on niin helppoa ja nopeaa! Olen erityisesti tykännyt kasvis-nyhtis wokkeista.



Neuletakki - Only // Crop Top - H&M // Farkut - Dr. Denim (Carlings) //
Korvakorut - Kalevala


Kuukauden inspiroivin ajatus: Olen kuullut lauseen jo kauan aikaa sitten, mutta se hyppäsi korviini taas jossain kuukauden aikana ja mieleeni pyörimään. Lause meni kutakuinkin, että sitä lopettaa yrittämästä juuri, kun on onnistumassa. Tämä on auttanut ainakin minua jaksamaan eteenpäin!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti