2017/04/06

maaliskuun viimeiset ostokset


Ajattelin esitellä vielä maaliskuun viimeisimmät ostokset täällä blogin puolella. Nyt on tosin tullut fiilis, että enää ei tarvitsisi mitään!



Essencen kynsilakka oli aivan ihana löytö heidän hyllyltään, sillä muuten valkoinen kynsilakka omaa ihania turkooseja glitterhippuja, jotka näkyvät vain, kun valo tule kynnen pintaan tietystä suunnasta. Muutenkin nuo Out Of Space Stories -sarjan kynsilakat ovat olleet aivan täysiä kymppejä kaikki! Hintaakin vain 2,50 €. Lakka on sävyssä Outta Space Is The Place 01.




Olen kauan halunnut jo kokeilla näitä sateenkaari highlightereitä ja kun näin Essenceltä kyseisen tuotteen, se päätyi heti ostoslistalle ja viimeinkin sen sain hankittua! Olen tykännyt tuotteesta kovasti. Tarkkaa hintaa tuotteelle en muista, mutta 3-5 € luokassa se pyöri. Highlighter sävyssä Prism Of Light 01.



Tätä Finlaysonin viikko-sarjan käsipyyhettä olen katsellut jo kauemman ajan, mutta nyt sen tultua aleen 4 € hintaan päätin tuotteen hankkia. Ihanan pirteä ja kirkas keltainen on raikas lisä vaaleanharmaisiin viikko-sarjan käsipyyhkeisiin.





2 kommenttia:

  1. Täytyykin suunnata mahdollisimman pian essencen hyllylle hakemaan tollainen kynsilakka! Vaikuttaa tosi kivalta (-:

    https://millattt.blogspot.fi/

    VastaaPoista