2017/04/09

T A S A R A I T A


Oi oi oi miten paitaan voikaan rakastua! Tai miten kirpputorilta joskus voikaan löytää jotain niin kivaa!

Hankin tosiaan viimeinkin Marimekolta kauan haaveillun tasaraita-kuosissa olevan sini-valkoraidallisen t-paidan ja olen täysin myyty. Ja miten tuo kirkkaan punainen sopiikaan tuohon paitaan!





Olen jo vuosia haaveillut jostain Marimekon tasaraita kuvioisesta paidasta ja syksyllä aloin miettimään joko sini-valkoista tai puna-valkoista raitaa t-paita mallissa. Eräs päivä kävin sitten Marimekon myymälässä ja siellä tämä ihanuus odottelikin 30% alennus kyljessä! Laitoin tuotteen yön ylitse varaukseen ja seuraavana päivänä kipaisinkin hakemaan mietittyäni vielä päivän.





Toinen asuni mielenkiintoinen kohta on selässäni oleva Adidaksen kankainen gymsack, jonka tosiaan hankin kirpputorilta 9€ hintaan! Tuote on erittäin siisti ilman minkäänlaisia tahroja, joten sen kehtasi ostaakin, vaikka sitä kauan mietinkin.

Tykkään erityisesti siitä, että vaalean harmaana se on helppo yhdistää monii eri asuihin. Vaikken Adidaksen merkistä kovin paljoa tykkääkään, on heidän muutama tuote todellisia luottoja, jotka kestävät vuodesta toiseen!




Paita - Marimekko // Gymsack - Adidas //
Housut - Dr. Denim (Carlings) // Ponnari - BikBok



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti