2017/02/16

alkuvuoden ostoksia


Jälleen olen tehnyt muutamia ostoksia ja ajattelin esitellä ne nyt täällä blogissakin! Tuttuun tapaan järjestän hieman tuotteita ryhmittäin.

Finlayson


Finlaysonin hiusturbaanit ovat olleet todella käteviä mikäli ei ole tilaa kuivattaa miljoonaa pyyhettä. Itse käytän siis kahta pyyhettä; vartalolle ja hiuksille. Tää on niin helppo vaan laittaa kuivumaan vaikka ovenkahvaan ja myöskin säilytyskaappiin jää enemmän tilaa kuin mitä jos käyttäisi kokonaisia pyyhkeitä pelkästään hiuksille.



Aikaisemmin olen omistanut vaan yhden valkoisen pyyhkeen, mutta nyt hankin täydennystä ja nyt minulla on myös harmaa ja vaaleansininen.


Lahden ostokset


Ostin Essenceltä suuresti rakastamani kynsilakanpoistolaput, jotka tosiaan tuoksuvat aivan karkilta. En voi käsittää miten näin täydellinen tuote voi olla näin halpa ja niin vähän hypetetty. Todella kätevä ottaa laukkuunkin. Lapuissa oleva öljy myös hoitaa kynttä ja kynsinauhaa. Suosittelen, sillä hintakin on vain 1,89 €.

En ole suuri VS tuotteiden fani, vaikka minulla niitä onkin, mutta halusin kokeilla tätä vartalorasvaa, sillä Kärkkäisellä myytiin Victoria's Secretin tuotteita 5,50 € hintaan. Jos ei muuta niin paketti on ainakin todella kiva.



Ostin myös kaksi tuikkukynttilä settiä, joiden tuoksut ovat vaniljaa joko laventeliin tai appelsiiiniin sekoitettuna. Tykkään kovasti!



Bolsiukselta mukaan lähti Juicy Orange tuoksuinen kynttilä. Varmasti todella kiva keväälle ja mahdollisesti kesälle myös.


Helsingin ostokset


Hemtexistä hankin aivan ihanan tuoksuisen kynttilän. Tuoksu on todella raikas, mutta hienostunut ja uskon, että keväällä tämä tulee poltettua kyllä aika nopeasti loppuun!



Talvella rakastuin täysin The Body Shopin Vanilla Chai tuoksuun ja nyt ostin alennuksista setin, josta löytyy vartalorasva, vartalovoi, suihkugeeli ja vartalon kuorinta-aine. Aivan ihania ja käytän nämä varmaan heti vaikkei joulu enää olekkaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti