2017/02/05

kuukauden kosmetiikat - tammikuu


Vuoden ensimmäinen kuukausi vierähti niin kovassa kiireessä, ettei sitä edes meinannut huomata! Onneksi ehdin sentään kuukauden kosmetiikat ottamaan talteen ja tulla jakamaan niistä tietoa myös eteenpäin tänne blogin puolelle.



1. Desifiointipyyhkeet, Savett - Lemon Fresh
2. Huulipuna, Viva La Diva - Moon Walk 118
3. Kynsilakka, Essence - Shade of Happiness 66
4. Kynsilakka, Chanel - Mediterranée 707
5. Desifiointisuihke, Dermosil
6. Silmänrajauskynä, Make Up Store - Dark Chocolate (matta)
7. Meikinkiinnityssuihke, Yver Rocher - Pink Grapefruit
8. Käsirasva, O.P.I - Sweet Tea
9. Shimmerinen luomiväri, Grimas - 782
10. Mattainen luomiväri, Grimas - 882


Olen ollut jo vuoden alusta alkaen todella kiireellinen enkä ehdi sairastella päivääkään, ainakaan tässä kuussa. Siitä syystä olen tuplannut myös käsien pesun ja niiden desifioimisen. Tähän operaatioon olen tykännyt käyttää Savettin puhdistusliinoja tai Dermosilin käsidesisuihketta.




Käsien pesun vuoksi iho on ollut vaarassa kuivua, mutta käytän päivittäin käsirasvaa. O.P.I:n käsirasva on nopeasti imeytyvää ja tuoksu sopivan mieto. Rasva pitää ihon kosteutettuna kauan, joten sitä ei kulu kuitenkaan ihan järkyttävä määrä. Ainoa huono puoli tuotteessa on sen hinta, joka on 26 €.

Tykkäsin tammikuussa myös keväisistä kynsistä. Ne tekivät jo heti aamusta pirteän olon. Kuukauden aikana käytin kynsissäni mm. Essencen ja Chanelin lakkoja.




Kosmetiikka puolella suosikeissa koreili niin uusi merenvihreän värinen huulipunani, Yves Rocherin vitamiini- ja meikinkiinnityssuihke ja Make Up Storen mattainen tummanruskea rajauskynä, joka on aivan ihana arkipäivänä rajauksina.

Luomiväreissä suosikeiksi ovat nousseet Grimasilta mattainen ja shimmerinen nappi, joiden sävyt ovat 782 ja 882. Näillä voi tehdä niin arkeen kuin myös juhlaan sopivan meikin.





4 kommenttia:

  1. Toi merenvihreä huulipuna vaikuttaa tosi kivalle! Poikkeaa ehkä vähän normeista mutta tuo sellaisen kivan väripilkun arkeen :-)

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo merenvihreä huulipuna! *-*
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista