2017/02/26

C A R L I N G S


Helposti sitä tulee hankittua kaikenlaista, kun työskentelee vaatteiden parissa! Onneksi tosin ihan hyödyllisiä juttujakin. Esittelen tässä postauksessa kolme juttua, jotka ostin Carlingsilta. Kaikki ovat tulleen todella kovaan käyttöön etenkin juuri töissä.




Naisten flanelipaita valkopohjaisena punaisilla ja sinisillä ruuduilla on todellinen suosikki! Paita on erittäin lämmin ja mukava päällä. Myös värit tekevät kasvoistani todella raikkaat, joten paita on nappi ostos! Tämä oli tosiaan siis alennuksessa hintaan 9,90 €, kun paidan alkuperäishinta oli 34,95 €.





Kimono tyylinen kaapu (aivan kamala kuvaus, hyi :D) lähti mukaani ja myös tälle jäi hintaa 9,90 € vaikka alkuperäishintana toimi 49,90 €. Melkoinen alennus ja erittäin hyvä ostos. Rento päällä, sillä sen väritys on todella kaunis ja tuote on todella pitkä jopa minulle, vaikka olenkin 180 cm pitkä.




Viimeisimpänä muttei lainkaan vähäisimpänä tulee Dr. Denimin housut, jotka ovat malvan väriset. Kuvassa väri on jostain syystä paljon kirkkaampi.Itse käytän housuja samalla tavalla kuin mustiakin, sillä vaikka väri onkin hieman erilaisempi se silti toimii erittäin hyvin. Väri myös muuntelee itseään riippuen yläosan väristä ja esimerkiksi ensimmäisenä flanelipaita sopii housujen kanssa erittäin hyvin.

Tämä on siispä todella mielenkiintoinen lisä vaatekaappiin ja vielä, kun hinta oli jälleen se kuuluisa 9,90 €. Itse ostin pöksyt Jyväskylän Carlingsista, joka kuun puolessa välissä vaihtoi suurempiin tiloihin ja he myivät varastoaan pois helpottaakseen muuttoa.



2 kommenttia: