2017/02/28

lumi mitä teet


Kyllä, minulla on viimeinkin tämä takki! Siis mä näin tästä takista jopa unta sen jälkeen, kun eräässä muotinäytöksessä sain kantaa tätä ylläni marraskuussa. Hankin takin tässä muutama viikko sitten ja en kadu kyllä yhtään.

Kyseessä on siis Carlingsin tekoturkistakki, jossa on sinisen ja mustan eri sävyjä. Takki on niin pehmeä ja haluaisin kuulkea se päällä kokoajan, mutta täytyy nyt vain odotella hieman lämpöisempiä kelejä. Siitä tulikin mieleen; mistä toi lumi niin räjähti tonne maahan!? Yhtenä aamuna avasin verhot ja katsoin vain suu auki näkymää.




Hiukset ovat myös näissä kuvissa nopeasti pyöräytetty kasaan "donitsiponnareilla" jotka varastivat sydämeni tässä helmikuussa. Miten voikaan houkutella aamulla valita 30 sekunnin hiusten"laitto", kun vaihtoehtona on noin 10-20 minuutin tappelu kaikkine lämpörautoineen. Lisäyksenä vielä: lopputulos olisi silti täysin sama, sillä laitan hiukset joka tapauksessa kiinni...



Tekoturkistakki - Carlings // Paita - Lindex // Housut - Carlings (Dr. Denim) //
Korvakorut - GinaTricot // Ponnari - GinaTricot



Kyllä se kesä vielä tulee. Tai ainakin toivottavasti. Lähes aina synttärinäni on ollut jo kunnon kevät fiilikset, joten toivotaan, että myös nyt olisi niin. Odotan synttäreitäni vain, koska haluan kevään jo alkavan. Äskeinen ei ollut edes vitsi.



PS. 18-vuotis syntymäpäivieni
kunniaksi maaliskuussa postauksia
tulee torstain ja sunnuntain
lisäksi myös joka tiistai!




2 kommenttia: