2016/11/22

kodin hankintoja - keittiöntekstiilit


Tykkään sisustamisesta erittäin paljon ja viime aikoina on tuntunut siltä, että vaatteet tai jopa meikit eivät ihan niin paljoa enää kiinnostakkaan kuin mitä esimerkiksi kodintekstiilit. Keittiöön ja ruokailutilaan on tullut nyt hankittua nyt aika paljon tuotteita, mutta vaihtelu virkistää, eikös ? Olen huomanut myös, että sisustajana olen pääsääntöisesti yksinkertainen, mutta haluan ripotella värjä ja muotoja luodakseni yhtenäisen ja kodikkaan sisustuksen. Jaoin tuotteet postaukseen siis kauppa- tai merkkikohtaisesti, sillä näistä muutamasta ne kaikki lähes tulkoon olen hankkinut.


   Hemtex






Hemtexistä on tullut nyt lyhyellä ajalla ihan ehdoton suosikki kodinsisustukseen erikoistunut kauppa ! Sieltä löytyy aina jotain ihanaa, mutta sääli (ja ehkä rahapussin puolella onni..), ettei kyseistä kauppaa löydy täältä Kouvolasta, vaan pitäisi reissata Kamppiin saakka muutaman patalapun vuoksi. Toki liikkeellä on myös nettikauppa, mutta tykkään niin kovasti mennä aina itse liikkeeseen.


   Vallila





Vallilalta en ole hankkinut (ihme kyllä) enempää ainakaan tähän mennessä kuin nämä ihanat patalaput. Näihin oltiin myös kivasti laitettu aina välillä sekaan erilaisia eläimiä, joita on ihan hauska aina välillä bongailla.


   Finlayson



Minulla on näiden lappujen ja kintaan lisäksi samaa Pesue nimistä sarjaa vielä esiliina, joka on ollut aivan ihana ja otin sen heti käyttöön !






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti