2016/11/10

sama paita, eri meininki


Molemmissa asukokonaisuuksissa on käytetty samaa paitaa. Toisessa paita sopii arjen tärkeisiin päiviin, toinen vaikkapa nopeasti jossain juhlissa poikkeamiseen. Asusteita muuttamalla saa vaikka minkä näköisiä kokonaisuuksia erilaisiin tilaisuuksiin.

Ensimmäisessä asussa keskityin siihen, kun päivällä mennään kouluun tai töihin ja joku ulkopuolinen tärkeä henkilö voisi mahdollisesti tulla siellä käymään. Tällöin on suotavaa näyttää hieman laitetummalta, kuin täysin normaalissa arjessa. Tässäkin on vedetty ehkä hieman "yli" eikä panostamisen tarvitse olla läheskään tuolla tasolla. Itse kuitenkin laittaisin jotain vastaavaa.




Toisessa asussa hain sitä, kun tuon samaisen koulu -tai työpäivän jälkeen muistaakin viime hetkellä ne kaverin juhlat tai muut merkkipäivät ja käy nopeasti pistäytymässä ja muistamassa. Toki ensimmäinenkin soveltuisi tällaiseen tilanteeseen, mutta itse tykkään vältää kiusallisia hetkiä tuntemattoman kanssa aloittamalla keskustelun vaikkapa vaateesta tai mielenkiintoisesta asusteesta tai leikkauksesta. Toisessa asukokonaisuudessa on monta kohtaa, mistä joku toinen voisi alkaa juttelemaan. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti