2016/11/06

kuukauden suosikit - lokakuu


Kuukauden tapahtuma: Kävin tässä kuussa peräti kahdesti Messukeskuksella, sillä olin I Love Me -messuilla alani puolesta ja muuten vain Kirja-messuilla, johon oltiin yhdistetty myös Viini & Ruoka -messut. Tykkäsin kovasti, mutta jotakin jäin kaipaamaan tämän vuoden I Love Me -messuilta. Toki myös tämän vuoden aikana olen oppinut vieläkin enemmän arvostamaan henkistä hyvinvointia ja ruuanlaittoa, jolloin tämä on vaikuttanut ostokäyttäytymiseeni ja vietin paljon enemmän aikaa siis ruokapuolella kuin itse kosmetiikan seassa, saati sitten vaatteiden. 

Kirjamessut olivat puolestaan todella kivat. Lähdin messuille kolmen asian vuoksi; Martti Ahtisaaren näkeminen, Paperi T:n kirjahaastattelun kuuntelemisen ja hänen runokokoelmansa hankkiminen signeerauksella. Viini & Ruoka -messut olivat I Love Me -messujen tapaan hieman pettymys, sillä alueella oli hankala liikkua ja ihmiset olivat jopa juovuksissa.







Kuukauden uutinen: Mielestäni on mahtavaa, että suomalainen on päässyt niinkin pitkälle X-Factor UK -ohjelmassa kuin mitä Saara Aalto on päässyt. Suomalaisten kuuluisi kannustaa edustajaamme eikä vain mollata. 

Toinen musiikkimaailmalta tullut uutinen oli hieman toisellainen; monien vuosien suosikkini Ruger Haeur kertoi lopettavansa ja kamalinta on se, etten pääse viimeiselle keikalle, sillä ikäni ei vielä keikalle riitä.


Kuukauden kirja: Ehdottomasti Paperi T:n Post Alfa. Harvemmin luen runoja, vaikka sitäkin olen aikaisemminkin tehnyt. Tämä kirja vain sai jotenkin  yllätävän mukaansa. Paprun tapa kirjoittaa ja pohtia maailmaa on jotenkin todella hienoa ja ajatuksia antavaa. Kirja antoi monia tunteita, joita aikaisemmin en ole kokenut lukiessani.






Kuukauden elokuva: Nainen junassa. Erittäin koskettava ja niin ennalta-arvaamaton. Elokuva on vain nähtävä.

Toinen elokuva, joka saa paikan tässä postauksessa on Sausage Party -niminen elokuva. Erittäin outo, mutta myös hauska ja kivan dramaattinen. Vitsit olivat ovelia ja muutenkin elokuva oli omalla kierolla tavallaan erittäin viihdyttävä.


Kuukauden biisi/levy: One Direction aikoina olin todellinen Niall-fani. Nyt hän julkaisi ensimmäisen kappaleensa soolourallaan. Kappale This Town on ollut ihana illalla soitettavaksi rauhoittavan olonsa vuoksi.

Toinen mainitsemisen arvoinen on Sannin uusin levy Sanni. En ole oikeastaan koskaan naisen musiikista pitänyt, mutta lähes jokainen kappale osui ja upposi erittäin syvälle. Muutama ehdotonta suosikkiani levyltä ovat Oo se kun oot, Tyttöystävä, Koti-ikävä ja Sinkku.

"Enkä pysty mitää takaa. Pitää eka olla solmus, ennenku joku voi avaa."
- Paperi T, Oo se ku oot (Sanni)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti