2016/12/17

#elämäeiolevitsi


Tämä postaus on normaalista poikkeava, mutta olen miettinyt tämän tekoa jo jonkin aikaa. Koen kuitenkin, että tämä postaus on tärkeää tehdä.

Homma alkaa siis niin, että selasin erästä netin tunnettua kuvanjakopalvelua muutamia viikkoja sitten, mahdollisesti jopa kuukausi. Vastaan tuli eräs "huumori" tili, jonka kuvia aloin selailemaan. Huomioin, että kaikki tilin kuvat olivat hyvin ivallisia ja hieman kyseenalaisella "huumorilla" höystetty. Viimeisin mikä sai minut todella vihaiseksi oli kuva, jossa "vakipanon menkat jäävät välistä" ja kuvassa piirretty mies potkii raskaana olevan naisen vatsaa. Minulla ei riitä ymmärrys millään tavalla kyseiseen kuvaan. En voi käsittää mitään kyseiseen kuvaan liittyen, mielestäni se on sairas. Elämä ei ole vitsi, lapsi on aina suuri ihme.




Ilmiannoin kuvan ja myös monet ystäväni tekivät samoin. Kuvan on siis ilmiantanut ainakin noin 20 henkilöä, jonka lisäksi myös varmasti myös moni muukin kyseisen kuvanjakopalvelun käyttäjä, sillä jo piirrettynä kuva oli todella järkyttävä. Seuraava mikä ihmetyttää on se, että kuva on yhä siellä. Sitä ei olla poistettu tämän kuvanjakopalvelunkaan toimesta, se on vain kadonnut meidän ilmiantajien silmistä. Tämä hämmentää suuresti ainakin minua.




Lähtökohtana on siis se, ettei mies olisikaan valmis vielä lapseen/lapsiin. Hänellä on omat vaihtoehtonsa, mutta se mitä kuva antaa ymmärtää ei todellakaan ole vaihtoehto, se on aivan jotain muuta.


Oletko sinä jo kohdannut selailessa nettiä kyseistä kuvaa vai onko vastaavaa havaittavissa jossain muuallakin?








2 kommenttia:

  1. Itse olen joskus törmännyt vastaavan tyylisiin kuviin. Ja olen sinun kanssa aivan samaa mieltä, että kaikki tuollainen "Huumori" ei todellakaan ole hauskaa. Toivottavasti kyseinen kuva poistettaisiin ilmiantojen seurauksesta.

    www.believemydestiny.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hyvästä kommentistasi :) Toivon itsekin todella paljon kuvan poistoa, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, ettei sitä tule tapahtumaan, valitettavasti.

      Poista