2016/12/08

kuukauden suosikit - marraskuu


Jälleen on yksi kuukausi hurahtanut ohitse. Tässäpä on jo muutama päivä kulunut vuoden viimeisestä kuukaudesta. Vastahan oli kesä! Lumet tulivat tosiaan ennätys nopeaan maahan, kun vielä viime vuonna jouluaattonakin saattoi leikata nurmikon. Marraskuu toi jälleen monia kivoja juttuja sekä kokemuksia, joita on kiva muistella ja niistä voi myös oppia.





Kuukauden sisustuksellinen suosikki: Valkoiset vuodevaatteet ovat olleen suosikkejani tässä kuussa. Itselläni on puuvillasatiiniset vuodevaatteet, joten ne ovat vieläpä aivan ihanan tuntuisetkin.


Kuukauden ruoka: Tämä ei ole varsinainen ruoka, mutta lemppari herkku tältä kuulta! Fazer laittoi markkinoille salmiakki täytteiset Suffelit ja rakastuin heti, koska hei; salmiakki + Suffelit! Vaikkei tuote ole vegaanisuutta nähnytkään, olen silti syönnyt sitä jopa kolme pussia tässä kuussa... Vegaani siis en edelleenkään ole, vaan suosin vegaanisia tuotteita.


Kuukauden levy/biisi: Make Me (Cry)Noah Cyrus ft. Labrinth oli viime kuussa ja vielä tässäkin kuussa aika kovalla toistolla.


Kuukauden tapahtuma: Kävin Jyväskylässä eräänä viikonloppuna katselemassa meininkejä ja se kaupunki on kyllä kaunis etenkin pimeällä. Nähtiin myös näyttävä ilotulitus aivan sattumalta!






Kuukauden elokuva: Katsoin yhtenä päivänä Captain Fantastic -nimisen elokuvat ja se sai minut pohtimaan erilaisia ajattelutapoja, lasten kasvatusta sekä sitä, miten suorasti asiat voidaan sanoa kiertelemättä. Jotkut kohdat elokuvassa olivat hieman erikoisia, mutta se sai niin valtavan pohdinnan päähän, että tykkäsin siitä paljon.


Kuukauden sarja: Kuukauden aikana olen katsonut jonkin verran Family Guyta. Sarjan huumori vain iskee ja etenkin jaksot nimeltä Road To The North Pole osat 1 & 2. Nauratti niiden dramaattisuus!




Kuukauden inspiroivin ajatus: Kierrätys on ollut vieläkin kovempi sana marraskuun aikana, sillä vein neljä isoa pussia vaatteita ja laukkuja KappAhlin kierrätys pisteseen.

Toinen mikä alkoi nostaa päätään oli se, että tiesin kuinka näin joulukuussa tulen saamaan kaikenlaisia kosmetiikkatuotteita The Body Shopin sekä L’Occitanen joulukalenterit, niin aloin karsimaan ja tehokäyttämään hyllyjä tyhjemmäksi.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti