2016/12/29

kuukauden kosmetiikat - joulukuu


Tuntuu se kyllä oudolta, kun vuosi vierähtikin jo! Ymmärsin vasta muutama viikko sitten todella, että tämä vuosi ei ollutkaan 2015 vaan 2016. En olisi ikinä uskonut, että googlettaisin millä vuodella oikein elän HUHHUH :D



1. Huulilakka, NYX (Liquid Swede) - Stone Fox
2. Käsirasva, L'Occitane - Pivoine Flora
3. Käsirasva, L'Occitane - Verveine
4. Sokerisuihke, Wella
5. Kasvorasva, Vichy - Light Cream
6. Luomiväri (käy myös highlighterista), Essence (The Metals) - Ballerina Glam 01
7. Hajuvesi, Jessica Simpson - Fancy
8. Vartalorasva, The Body Shop - Vanilla Chai
9. Korostussivellin, Cailap by Mariela Sarkima
10. Hiusöljy, SP - Luxe Oil



Tässä kuussa meikkisuosikit löytyivät Essencen lisäksi yllärinä NYX:ltä, joka onkin uutuus merkki mun meikkipussissa. Kuten eräässä tässä kuussa tuleessa postauksessa kerroin, niin NYX on aina ollut minulle jotenkin vähemmän mielenkiintoisempi merkki. Tykkään tästä tuotteesta kuitenkin todella paljon ja etenkin tämä sävy on ihana!

Toinen suosikki on Essencen luomiväri, jota tykkään käyttää arkimeikissä highlighterina. Halpa ja hyvä, sillä en ihan kunnon highlighter ihminenkään ole.

Myös yksi sivellin on päätynyt suosikkien joukkoon ja tämä on Cailap by Mariela Sarkiman sivellin, jota itse käytän juurikin tuon Essencen highlighterin levitykseen. Sopivan iso, mutta samalla myös sopivan pieni, hih!




Ihonhoito tulee joka talvi entistä tärkeämmäksi osaksi päivittäisiä rutiineja, joten niistä löytyi myös suosikkejakin! Tänä vuonna toinen kosmetiikka joulukalentereistani on L'Occitanen, josta onkin jo alku kuusta paljastunut mm. nämä kaksi ihanaa käsirasvaa. Verveine-sarjan rasvan ehdin jo käyttää loppuun, mutta tuota ihanaa kukkaistuoksua olen myös käyttänyt oikein paljon.

Vichyn kasvorasvaa olen viime vuonnakin käyttänyt, mutta silloin käytin sitä paksumpaa versiota. Tänä vuonna olen toistaiseksi ainakin pärjännyt jo kevyemmällä voiteella, sillä emme ole koulussakaan meikanneet oikeastaan yhtään keskenämme, jolloin ylimääräistä kasvojen ihoon kohdistuvaa rasitusta ei ole tullut.

Vanilla Chai on kiva perus vartalorasva, joka toimii niin kuin pitääkin, mutta ehdoton plussa ja lisä tuotteessa on sen tuoksu! Aivan mielettömän ihana, suorastaan täydellinen!




Hiuksiin tarkoitettavia tuotteita on myöskin löytynyt kaksi kappaletta. Ensimmäisenä haluan tuoda esiin SP:n Luxe Oil -sarjan hiusöljyn, joka tuoksuu että myös tuntuu taivaalliselta. Todella hyvä tuote näin talvella paksuun luonnonkiharaiseen tukkaan.

Seuraava, joka puolestaan tuo esiin näitä luonnonkiharoita, on Wellan sokerisuihke, joka siis antaa hiukseen myös hieman lisää kiiltoa. Olen tykännyt tuotteesta erittäin paljon.

Viimeinen, muttei ollenkaan vähäisin on tämän kuun tuoksusuosikki. Sen palkinnon voitti Jessica Simpsonin Fancy-niminen tuoksu. Tässä kuussa on ollut todella herkkä olo, joten tuoksu sopii senkin puolesta todella hyvin tähän kuuhun!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti