2016/12/01

yankee candle


Jo vuosia olen We Heart It:ssa haaveillut Yankee Candlen kynttilöistä ja luin niistä paljon kehuja ja hinnastakin sen kyllä huomaa. Merkin kynttilät voivat "parhaimmillaan" maksaa jopa lähes 40€. Nämä ovat siis L-koon isoja purkkikynttilöitä, joita minultakin löytyy, mutta vain M-koossa. Ihmetyttääkin, että miten isoja ne L-koon sitten ovat.

Kynttilöissä on ihanan puhtaat tuoksut, ne ovat kauniisti ja rauhallisesti palavia sekä tuoksuvalikoima on erittäin laaja. Paketit ovat myös kauniita, joten niitä voi pitää näkyvilläkin, vaikkei kynttilä olisi edes päällä, esim juuri noita purkitettuja.

PS. Käytän pienistä kokonaan purkkiin sulavista kynttilöitä niiden englannin kielistä nimeä "votive", sillä on saannut suomenkielisestä täydellistä selkoa.


Black Coconut

Tämä tuoksu on mielenkiintoinen, sillä se ei suoranaisesti tuoksu kookokselta. Sen tuoksu on kivan "rauhallinen". Minulla tuoksusta löytyy siis M-koon purkki sekä 12 kappaleen paketti tuikkuja.





Aloe Water

Tämä tuoksu on mukava raikas ja poltinkin tätä paljon loppu kesästä. Minulla tästä tuoksusta löytyy M-koon purkki sekä yksi votive, jolle täytyy siis ottaa kokonaan uusi lasinen kynttiläpurkki, johon kynttilä voi rauhassa sulaa. 





Vanilla Lime

Minulla on tästä todella pirteästä ja hurmaavasa tuoksusta S-koon purkki. Vanilja ei puske kovasti läpi, lime ei puolestaan istä pahasti nenään; tuoksu vain on niin täydellinen tasapaino.




Clean Cotton

Tuoksusta Clean Cotton minulla on vain yksi votive. Tuoksu on puhtaiden lakanoiden tuoksuinen eli aika perus tuoksu kynttilöissä, mutta tässä on silti jokin hieman erilaisempi twisti!




Home Sweet Home

Tämä tuoksu on kyllä niin jouluinen. Varmasti aion polttaa tätä jouluna. Ihanan mausteinen ja samalla kuitenkin raikas. Tykkään kovasti!




Sweet Apple

Tuoksu ei ole niin jouluinen kuin mitä edellinen tuoksu, Home Sweet Home, on. Tästä tuoksusta minulla on kaksi kappaletta votiveita.





Vanilla Cupcake

Ihanan vaniljainen tuoksu, mutta tuoksussa löytyy jotain muutakin, en vain tiedä mitä. Makea, muttei kuitenkaan liian.




Soft Blanket


Kuvassa oleva nalle kuvaa jotenkin kynttilän tuoksua. Ihanan pehmeä ja tuo mieleen lapsuuden. Aikaisemmin minulla on ollut tuoksusta jo yksi votive, mutta se on poltettu jo aikoja sitten pois.







PS. Joulukuun ajan joka tiistai & lauantai postausta perinteisen torstai & sunnuntai tahdin lisäksi!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti