2016/12/20

harmaa huuli


Kävin eräs lauantai shoppailemassa Lappeenrannassa ja samalla näin vanhaa ystävääni. Mukaan tarttui hieman erilaisempiakin kosmetiikkatuotteita, joita en oikeasti ole aikaisemmin omistanut ja nyt keräsin kyseiset kolme tuotetta tähän postaukseen.




Huulilakka - NYX (Liquid Swede), Stone Fox // 9,90 €


Tumman harmaa huulilakka oli aika yllättävä ostos, vaikkakin harkitsin ostoa noin tunnin ja sitten päätin käydä ostamassa tuotteen. Tuote on siis ensimmäinen NYX:n tuotteeni, sillä jotenkin olen hieman kammoksunut kyseistä firmaa ja heidän tuotteitaa, syytä en tiedä. Samassa sarjassa on muutama muukin todella mielenkiintoinen tuote, jotka todellakin haluaisin ostaa, sillä kyseisiä värejä ei itseltäni löydy enää tai ei ole koskaan löytynytkään!



Luomiväri - Essence (The Metals), Ballerina Glam 01 // 3,09 €

Itse ostin tämän luomivärin juurikin sitä varten, jotta voisin tehdä sillä arkimeikeissä highlighterin osuudet. Mielestäni tuotteessa on siihen tarkoitukseen todella sopivasti pigmenttiä. Tuote suorastaan hohtaa iholla!



Huultenrajauskynä - Essence, Wish Me A Rose 12 // 1,25 €

Minulla kyllä on huultenrajauskyniä, mutta vaaleiden värien kammoksujana minulla ei ole vielä yhtään todella hennon vaaleanpunaista huultenrajauskynää. Halpa, mutta toimiva! Kun Essenceltä ostaa jotain voi olla lähes aina varma siitä, että tuote on todella hyvä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti