2016/12/18

kesän muistoja - osa 2 // savonlinna


19.7.2016

Aluksi lähdettiin siis käymään Puumalassa ja olen ajatellut, että se olisi hieman isompi, mutta eipä ollut. Sen jälkeen oli suuntana se Savonlinna, jossa sattui olemaan juuri tuolloin Savonlinnan Oopperajuhlat. 






Käytiin kurkkaamassa aluksi tori, josta mukaan tarttui vain yksi kirja, mutta olisin kyllä pari muutakin aivan ihanaa hankitaa tehdä. Eräässä torissa myytiin siis räsymattoista tehtyjä laukkuja ja ne olivat todella ovelia, mutta samsssa kojussa oli ihan normaalista kankaasta tehtyjä pikkulaukkuja ja ne olivat kyllä niin ihania. Mieleeni tuli hieman Marimekon hihnalliset pikkulaukut, jollaista olen jo kauan halunnut itselleni. En kuitenkaan ostanut sellaista, sillä en vielä niin alussa halunnut käyttää 40 €.







Ennenkö lähdimme Savonlinnasta kohti Punkaharjua, kävimme tutustumassa Savonlinnan Taito Shopissa järjestettävään Jukka Rintalan näytökseen, jossa oli esillä hänen suunnitellemia vaatteita sekä kodintavaroita. Kaikkein parasta oli se, että itse suunnittelija oli mukana ja jutteli kaikille vieraille.

Punkaharju oli puolestaan todella ihana esimerkki suomalaisesta luonnosta. Metsä ja vesistö tekivät siitä niin rauhallisen paikan. Pysähdyimme siellä sitten sellaiseen ihanaan kesäkahvilaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti