2016/12/04

kosmetiikka suosikit - marraskuu


Vuoden toiseksi viimeinen kuukausi onkin jo ohi ja sen kunniaksi saadaan kuukauden kymmenen kosmetiikka tuotetta taas esille blogin puoleen.




1. Poskipuna, Make Up Store - Breccia
2. Luomiväri, Make Up Store - Scale
3. Käsivoide, The Body Shop - Almond
4. Jätettävä hoitosuihke, Urtekram - Rose
5. Häivytyssivellin, Cailap by Mariala Sarkima
6. Viuhkasivellin, Cailap by Mariala Sarkima
7. Luomiväri, Grimas - 571
8. Meikinkiinnityssuihke, Essence - Keep It Perfect!
9. Shimmerinen vartalorasva, The Body Shop - Frosted Cranberry
10. Shimmerinen vartalorasva, The Body Shop - Frosted Plum


Olen tässä kuussa tykännyt todella paljon violetista silmämeikistä (Make Up Store & Grimas), sillä sen voi helposti muuttaa myös juhlameikiksi. Poskipunan olen vaihtanut tässä kuussa vaaleanpunaiseen punaisen oranssista (Make Up Store). Arkimeikin kiinnitykseen käytän puolestaan Essencen meikinkiinnityssuihketta.

Meikkauksen yksi tärkeimpiä työvälineitä ovat siveltimet ja tässä kuussa olen tykännyt paljon Cailap by Mariela Sarkima -sarjan häivytys- ja viuhkasiveltimistä.




Hiuksia hemmotteleva Urtekramin jätettävä hoitosuihke on yhä jokapäiväisessä käytössä. Saman sarjan suihkussa käytettävää hoitoainetta olen myös käyttänyt viime aikoina.

Olen ollut täysin rakastunut käsirasvoihin viime aikoina. Viime vuonna The Body Shopin joulukalenterista tuli mm. tuo aivan ihana mantelin tuoksuinen käsirasva, jonka löysin viime kuussa eräästä laatikosta ja sitä käytin todella paljon, heh! Toisia tuotteita, jotka joulukalenterista yllättivät olivat shimmeriset vartalorasvat, joita on kiva laittaa ennen juhlia esimerkiksi käsiin tai jalkoihin. Kiva lisä juhlalookkiin!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti