2016/04/24

ikean ostoslista


Kuopion reissulla haluaisin mennä käymään myös Ikeassa. Minusta Kuopion Ikea on paras, koska se on samassa kauppakeskus Matkuksen kanssa. Idea yhdistää kyseiset paikat on ihan mahtava. Kuitenkin nyt niihin mahdollisiin ostoksiin.



ikea dreams



Ekana haluaisin ostaa tietysti kynttilöitä ja ehkäpä jonkun kivan servettipaketin, mikäli sellainen löytyisi. Myös tuollaiset korkkikannelliset lasipurnukat olisivat kivoja omistaa, sillä ne ovat erittäin monikäyttöisiä ja mielestäni myös todella kivan näköisiä, etenkin tuo matalampi. Keittiöön olisi kiva lisä myös tuollainen keskellä oleva pieni monikerroksinen "tarjotin" mikä ihme nimeltäänsä onkaan. 

Joku hieno tyyny olisi todella kiva ostos iskällä olevaan huoneeseeni, sillä tällä hetkellä siellä on vain kansi ja ne ovat samanlaisia. Myös joku päiväpeitto olisi sinne todella kiva sisustuksellinen lisä. Myös sängylle olisi kiva saada joku suloinen nalle, mutta voi olla, etten sellaista kuitenkaan Ikeasta osta.

Seinille haluaisin jonkun taulun, joten sellainenkin olisi kiva, muttei pakollinen. Puolestaan joitain säilytyslaatikkoja kaipailisin lisää, sillä ne ovat loppumaisillaan juuri nyt molemmista huoneistani. Mikäli myynnissä on vielä tollaisia harmaita ja pyöreitä, niin ostan varmaankin sitten ne.

Kasvit ovat aina tuomassa lisää eloa ja iloa huoneen sisustuksiin, joten olisi kiva katsella löytyisikö jokin kiva kasvi kotiinkin vietäväksi. Kaktukset olisivat kyllä kivoja, mutten osaisi varmaankaan hoitaa niitä(kään) :D

Viimeisenä on tuo aivan ihanan värinen pöytä, joka jää vain haaveiden tasolle, sillä en tuollaista tarvitse ainakaan juuri nyt. Sen väri on vain niin hiton pirteä !




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti