2016/04/20

tyyli-ikonit - osa 1


Aluksi meinasin postata pelkästään tämän postauksen, mutta sitten mietinkin, että voisinkin tehdä tyyli-ikoneistani enemmänkin postauksia eli pienimuotoisen sarjan. Johnny Depp ei ole siis minun tyylilleni tyyli-ikoni, vaan kouluprojekti, mutta silti ajattelin lisätä sen tähän sarjaan mukaan, sillä pidän hänen tyylistään erittäin paljon. No mutta näillä eväillä sitten tähän postaukseen:


 Suunnittelu

Koulussa oli maaliskuun lopulla 11 päivän aikarajan stailaustehtävä, jonka aihe oli muoti-ikonit. Jokaisen kuului valita yksi mies- ja naisikoni, joiden tyyliä sitten kopioitaisiin stailauksiimme. Valitsin mieheksi Johnny Deppin, sillä hänellä on niin pitkä tyylihistoria. Ainoat mitä ennen hänen tyyliinsä paneutumista päähäni hänestä sain, oli pitkät hiukset ja ympyrät silmälasit. Päätin mallini iän vuoksi keskittyä stailauksessa Johnnyn nuorena toteuttamaan tyyliin, johon kuului puvuntakki, sikari ja hieman pörröllä olevat hiukset. Hän oli siis niin sanottu "renttu" tyyppi.

Aikataulu oli erittäin nopea, joten vaatteita en etsinyt kauaa, vaan päätin ottaa ensimmäiset hyvät ja sopivat. Tässä on idea kuvia stailauksesta.



johnny depp







 Toteutus

Eräänä päivänä sitten päätimme lähteä kuvaamaan, sillä säät olivat hyvät ja minulla oli ihan kivat hiukset ja meikki sinä päivänä (koska myös halusin kuvia samalla minusta). Kuvista tuli mielestäni todella hyvät ja malli osasi toimia lähes omatoimisesti kuvaustilanteessa. Olin erittäin tyytyväinen kuviin, sillä etenkin ensimmäisessä näkyy Johnnyn nuoruusvuosien kaltaiset vaatteet, lasit, hius kasvoilla, sikari sekä asento, joka on hieman "löllö".







Tämä viimeinen kuva on jollain tasolla ehdoton lempparini. Mielestäni mallin katse ja värimaailma on todella mielenkiintoinen. Olen itseeni erittäin tyytyväinen tässä projektissa ja siksi halusin myös työni jakaa teille. Mikä on sinun mielestäsi kuvista parhain ?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti