2016/04/11

TOP 3 - kevään/kesän 2016 kauneustrendit


1. Siniset luomet

Siniset luomet eivät varmasti jää kenenkään huomaamatta. Meikkasin itsellenikin tammi-helmiissa usein sinistä luomiin Max Factorin Wild Shadow kynällä ja nyt aloitin sen taas, tosin vaihdoin värin Make Up Storen Atelier sävyyn. Olen myös todella usein käyttänyt meikissäni luomivakoon Scale sävyä, sillä se tasapainottaa vihreiden silmieni sävyä. Meikkini on aina saannut paljon kehuja, joista olen oikeasti todella yllättynyt. Sininen tuo mukavan vaihtelun jokapäiväiseen meikkilookkiin.



(Vasemmalta oikealle)

Make Up Store, luomiväri, sävy Atelier
Make Up Store, luomiväri, sävy Clouded Sky
Make Up Store, luomiväri, sävy Pablo
Make Up Store, luomiväri, sävy Scale
Max Factor, luomivärikynä, sävy sininen
Lancomé, rajauskynä, sävy Le Crayon Khol
Gosh, luomiväritrio, sävy TR20 Tropic Fever




2. Punaiset huulet

Henkilökohtaisesti voin kertoa, että kirkkaat huulipunat saavat helposti puolelleen, kunhan niitä uskaltaa kokeilla ensimmäisen kerran muuallakin kuin juhlissa. Olen kuullut pelottavan monen sanovan, että he jännittävät värikkäitä huulipunia. En ole missään vaiheessa ymmärtänyt syytä siihen.



Natural Code by Lumene, Smile Booster - Intense Red 19
Mac, Retro Matte  - Dangerous


3. Lettiponnari

Tämä trendi pelasti minut huonoilta hiuspäiviltä. Koulussa tykkään olla hiukset kiinni, sillä työt sujuvat niin meikatessa kuin tietokone työskentelyssä paljon helpommin ilman ylimääräisiä ärsykkeitä. Ihaninta tässä on se, että koulun jälkeen jos pitää lähteä kuvailemaan, niin hiukset vain auki ja ne ovatkin mielettömän kivat kiharat. Aikaa siis säästyy runsaasti pitkin päivää, kun aamulla laittaa hiukset kiinni helposti lettiponnarille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti