2016/04/22

vappu lähenee


Mielestäni vappu on ylivoimaisesti vuoden paras päivä. Se vain on niin. Silloin kaikki vain ottavat rennosti, sillä kesä olisi kohta jo täällä ja kaikki vain saavat viettää aikaansa ystävien kanssa. Olen odottanut sitä jälleen lähes vuoden ja kohta se on taas täällä. Suunnittelin, että menisin Kuopioon, sillä siellä en ole vielä yhtään vapuistani viettänyt, joten siksikin odotan sitä innolla. 

Myös näin muodin rakastajana ajatteli tehdä teille pienin esimaun siitä, mitä ulkonäöllisesti olisi mahdollisesti tulossa. Tuossa on teille siis hahmotelmani mahdollisesta outfitistäni, mutta muutokset ovat todellakin mahdollisia, sillä viime vuonnakin Kuopiossa oli ollut lumet maassa sitten aamulla...


Tässä on siis ensimmäinen vaihtoehto, jota sitten muuttelen tarpeiden mukaan. Mekko ei olisi noin juhlava, mutta väri ja malli on sama, mutta esimerkiksi kangas ja erilaiset yksityiskohdat eivät tee siitä samantasoista, joten se sopii vappujuhliin hieman paremmin. 



having fun



Pidän vapusta varmaankin siksi todella paljon, että se on työläisten juhla ja kaikki ovat aina erittän rentoja ja hyvällä tuulella. Se on päivä, jolloin äidit ja isätkin voivat hassutella pukeutumisellaan, jonka takia tykkäsin pienenä myös siitä todella paljon.
Minulla ei ole oikein ikinä ollut mitään joka vuotisia "tapoja", sillä en ole lakituksiakaan käynnyt ihan aina katsomassa.


Lyhyesti nyt kuitenkin; vappu on ainainen ykkönen, siitä ei päästä mihinkään.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti